Jégkár javítás technológia

A jégkár javítás, valamint a fényezés nélküli horpadás javítás egy korszerű, innovatív prémium technológia, amelynél a sérült karosszéria elemek visszaegyengetése történik a gyári állapotára úgy hogy a sérülés nem látszik és nem kell lefényezni sem. Ezzel a technológiával a jégeső és a terméshullás okozta horpadások is megbízhatóan kezelhetők. A munkavégzés során nem alkalmazunk természetre káros anyagokat, így környezetbarát módszerrel oldjuk meg a javítást. Ez olyan technológia amellyel értékcsökkenés nélkül javítható az autó, amennyiben nem sérült az eredeti fényezés.

A munka során semmilyen káros anyag felhasználás, illetve kibocsátás nem történik. Az eredmény egyedül a speciális szerszámoknak, illetve a szakember képzettségének, kreativitásának köszönhető. Nagy koncentrációt, kézügyességet, tökéletes térlátást, valamint sok éves tapasztalatot igényel. Hozzájárul a jármű értékének fenntartásához. A fényezés nélküli jégkár és horpadásjavítás technológiának köszönhetően a jégkár javítás után a gépjármű karosszéria rétegvastagságát megtartva értéke nem csökken és fényezési hiba sem marad a horpadás után.

A jégkár és horpadásjavítás teljes egészében kézműves munka. Speciális pálcákkal, ragasztókkal, kalapácsokkal egyengetjük a lemezt mindaddig amíg az vissza nem idomul az eredeti állapotára, úgy hogy a fényezés ne sérüljön meg. A javítás jól alkalmazható acél, alumínium, valamint a legújabb magnézium ötvözetű karosszéria elemeknél.

Javítás során alkalmazott módszerek

Acélpálcás egyengetés: különböző alakú, illetve végű speciálisan a jégkár és horpadás javítás célra kifejlesztett acél szerszámokkal, az egyengetés belülről történik.
Melegragasztásos technológia: alkalmazása elsősorban a nem megközelíthető elemek javítására, illetve nagy horpadások kiemelésére szolgál.                                                                                           

A szemle, valamint a jégkár javítás során speciális lámpákkal történik a megvilágítás.

A különböző jégkár és horpadás javító technológiákat alkalmazva végezzük a karosszéria javítást magánszemélyek, cégek, flották, autószervizek részére speciálisan felszerelt műhelyünkben vagy szervizeknél kiszállással. Teljeskörű biztosítós kárügyintézéssel és hozom-viszem szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére